Mosegaarden – hjælper med frivillig anbringelse af børn

Frivillig anbringelse for børn og unge

Mosegaarden er et opholdssted for børn og unge, der ikke kan bo hjemme enten på grund af tvangsfjernelse eller på grund af frivillig anbringelse. Vi holder til i Nykøbing Falster og tager imod alle fra både Falster, Lolland og Sydsjælland med åbne arme.

Anbringelse af børn – en tryg løsning for både forældre og børn

Anbringelse af børn er en svær beslutning. Det er svært at erstatte det trygge og gode familieniveau, som mange oplever i hjemmet.

Hos Mosegaarden bestræber vi os alligevel på at skabe en ramme og nogle vilkår, der giver børnene de rette forudsætninger for at kunne opleve vores opholdssted som et hjem under deres anbringelse udenfor hjemmet.

Samtidigt ønsker vi også, at der under anbringelse af børn er trygge rammer for forældrene, så de ikke skal bekymre sig om sikkerhed og i stedet kan fokusere på de forhold, der har ført til, at børnene ikke kan bo hjemme.

Et samarbejde vi er stolte af

Mosegaarden har stort øje for børn og unge, der har brug for anbringelse udenfor hjemmet. 

Dog har vi lige så stort øje for de forældre, hvis børn vi tager imod. Vi er stolte af at føre et samarbejde med dem, der bevarer deres følelse af at kunne beholde deres titel som forældre til deres børn. 

En titel der hverken kan erstattes eller sammenlignes med nogen anden, og som ingen forældre bør frarøves.

Bostedet er omfattet af paragraf 66, stk. 1, nr.6: opholdssteder for børn og unge, og på den måde får forældrene en garanti for, at deres børn har det godt.​

Kontakt os for mere information

Vi nyder at tale om den måde, vi håndterer anbringelsen udenfor hjemmet på, og vi står klar til at tage imod dit barn med åbne arme. 

Er du interesseret i at høre mere om Mosegaarden, vores arbejde med anbringelse af børn samt det samarbejde, vi kan tilbyde dig, så er du velkommen til at kontakte os.

Vi står klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål og mangler svar, er du velkommen til at kontakte os. 

Du kan få fat i os alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Har du akutte spørgsmål eller problemer, så henvend dig på telefonen, så vender vi tilbage til dig.