Socialpædagogisk botilbud for børn og unge med trygge rammer

Mosegaarden er et attraktivt socialpædagogisk botilbud for børn og unge i Nykøbing Falster, som ikke kan bor hjemme hos deres mor og far. Grundlaget for børnenes anbringelse kan både være frivillig anbringelse eller tvangsanbringelse.

På vores bosted for børn og unge tager vi typisk imod børn og unge fra familier på Lolland, Falster og i resten af Danmark.

Døgnbemandet socialpædagogisk botilbud for unge og børn

Selvom Mosegaarden også er en virksomhed, hvor folk kommer på arbejde og kører hjem, er vi bevidste om, at Mosegaarden er børnenes hjem hele døgnet rundt. 

Dog er bevidstheden ikke nok, og vi omsætter vores bevidsthed i praksis, så børnene oplever Mosegaarden som deres hjem.

Børnene oplever de voksne, som er på Mosegaarden, som en del af en familie. Naturligvis hverken kan eller ønsker vi at ekskludere eller fremmedgøre børnenes biologiske forældre

Vi arbejder på Mosegaarden med børns bevidstheds- dannelse som tager udgangspunkt i spørgsmål som for eksempel:

Hvem er jeg? Hvor er jeg fra? Hvem er mine forældre?

Vi oplever i dagligt, at vores bosted for unge og børn agerer og fungerer som en stor familie: Det faktum er en daglig belønning for arbejdet.

Selvom det kan være svært at nå det samme gode niveau, som der findes i en tryg kernefamilie, gør vi alt, hvad vi kan for at skabe rammer og vilkår, så børnene er trygge. Ifølge børnene lykkes vi med det.

Kontakt os og hør mere om bosted for børn og unge

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores botilbud for børn og unge, eller hvis du har nogle spørgsmål. Du kan enten ringe til os på telefon 61 14 60 70, eller du kan skrive til vores e-mail alex@mosegaarden.eu.

Vi står klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål og mangler svar, er du velkommen til at kontakte os. 

Du kan få fat i os alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Har du akutte spørgsmål eller problemer, så henvend dig på telefonen, så vender vi tilbage til dig.