Mosegaarden – omfattet af paragraf 66, stk. 1, nr. 6

Et paragraf 66 opholdssted

Mosegaarden er et paragraf 66 opholdssted, hvilket vil sige, at vi arbejder i overensstemmelse med paragraf 66 serviceloven og de regler, der gælder for anbringelsessteder i Danmark. 

Et paragraf 66 tilbud er på den måde et tilbud om at aflaste dig eller dit barn på tryg vis, så I finder overskud og glæde i hverdagen.

Vi holder til i Nykøbing Falster og modtager anbringelser fra Falster, Sydsjælland og Lolland. Vi tager imod dine børn og unge med åbne arme for at skabe en hverdag, hvor de har plads til at finde sig selv.

Et botilbud i trygge omgivelser

Mosegaarden er et botilbud til unge i en alder af 5 til 18 år. Vi arbejder som en godkendt afdeling i henhold til paragraf 66 serviceloven stk. 1 nr. 6: opholdssteder for børn og unge.

Vi bestræber os på at skabe så hyggelige og hjemlige forhold som overhovedet muligt, hvor børn og unge kan være selskabelige, lege og udfolde sig kreativt.​

Vi har en række fælles stuer, legekroge og rum til kreativ udfoldelse, men vi har også et fantastisk udeareal, hvor mange også vælger at lege og trække luft.

Vores hverdag

Hverdagen på Mosegaarden med et paragraf 66 tilbud har en overskuelig struktur, så børn og unge har både fred og overskud til at udvikle sig, og på den måde får de chancen for at afhjælpe de udfordringer, som de har, og på den måde indgå naturligt og afslappet i samfundet på lige fod med alle andre.

Mangler du et anbringelsessted, som man kan stole på, så står vi klar til at høre om situationen og skabe en løsning, der passer til de unikke forhold.​

Vi står klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål og mangler svar, er du velkommen til at kontakte os. 

Du kan få fat i os alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Har du akutte spørgsmål eller problemer, så henvend dig på telefonen, så vender vi tilbage til dig.